Het eerste jaar van De Klankverbinders is voorbij gevlogen. Het ging zo snel dat de blogjes erbij in zijn geschoten. Jammer! Maar ik kan wel een opsomming maken van de feestjes waar wij aan mochten deelnemen:

De kunstroute in Castricum, in de prachtige tuin van Rianne en Jan. Het was een heerlijke zonnige dag en Edith en ik hebben lekker gezongen. Deze dag werden we begeleid door Frans. We vulden de liedjes aan met kleine gedichtjes.

We hebben in 2018 gezongen voor Miep, voor een wethouder in Alkmaar, op een benefietmiddag voor de kindertjes van Nepal, voor Karel, voor Jeannette, voor Ali en op het winterfeest in De Rijp, In 2019 hebben we alweer mogen zingen voor Lidy uit Amsterdam en Mia uit Castricum. Het was elke keer weer een feestje om te mogen zingen en verbinden.

Wat mensen zeggen over de klankverbinders:

‘Lieve klankverbinders, mijn moeder heeft genoten …. en wij ook! Zij voelde zich uiteindelijk echt jarig door alle woorden en prachtige zang! Heel erg bedankt dat jullie er waren, het gaf haar feestje een warme liefdevolle gloed …. ‘

‘Het is …….. anders. Gezellig voor iedereen en zinvol voor wie daar gevoelig voor is.’

Speciale dank aan Petra Liefting, zij heeft mooie foto’s van ons gemaakt en ook aan Tony Foti, hij heeft ons geholpen met logo en visitekaartjes.